Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výborně napsáno. R^

1 0
možnosti

Z mého pohledu se měl zavést "tvrdší" lockdown dříve. Výrazné omezení pohybu bylo v Itálii, Francii, Německu, Izraeli, ... - tak proč bychom to nemohli vydržet i my?

Nejsou to ani 3 týdny zpět (čtvrtek 11.2.2021), kdy většina parlamentních stran předvedla neuvěřitelnou arognaci a politikaření - jenom proto, aby co nejvíce znesnadnili činnost vlády, odmítli prodloužit nouzový stav. O 2 dny později všichni hejtmani (i ze stran, které nouzový stav odmítly) požádali vládu o vyhlášení nouzového stavu v jejich krajích.

Už tehdy jsem si říkal, že poslanci se zřejmě zbláznili a nevidí, co se děje v nemocnicích.

Hejtmanka Pecková za Středočeký kraj (s primátorem Hřibem) nejvíce brojila proti nouzovému stavu - dnes má 3 zcela zaplněné nemocnice (Benešov, Mladá Boleslav, Kolín).

Hlavně jsme poslouchali kecy, jak vláda nemá důvod prodlužovat nouzový stav nebo případně to nedostatečně zdůvodňuje - zdravotnictví na hraně kolapsu zřejmě není dostatečný argument.

1 0
možnosti

Aroganci předvedl Babiš. A vy tomu zřejmě vůbec nerozumíte když nevíte, proč opozice dotlačila Babiše ke zrušení nezákonného NS a donutila ho dodržet zákon.

1 1
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2336x
Hodná feministka, která věří v sílu přírody a humoru :o)

Seznam rubrik